Een badpak kun je ook dragen als je een grote cup hebt

Juli 10, 2023

Het badpak is bij veel vrouwen geliefd. Een badpak kleedt mooi af, is ideaal om mee te zwemmen én is geschikt voor elke cupmaat! Tegenwoordig worden er veel badpakken gemaakt met een beugel, waardoor je borsten de juiste ondersteuning krijgen. Bij Annadiva bieden we badpakken aan tot en met cup I met het beste comfort en de perfecte pasvorm! In deze blog stellen we je voor aan twee merken met een ruim assortiment aan badpakken in grote cupmaten.

PrimaDonna Swim

PrimaDonna Swim is een merk met een groot aanbod aan badpakken voor vrouwen met een grotere cupmaat. De badmode van PrimaDonna Swim is elegant, vrouwelijk en heeft een geweldige pasvorm. De collecties van PrimaDonna Swim kenmerken zich door de subtiele lijnen, mooie kleursamenstellingen en patronen. Ook kun je de badmode combineren met veel bijpassende accessoires.

Als je zoekt naar een zwart badpak dan heeft PrimaDonna Swim hét badpak voor jou! Hou jij van een minimalistisch badpak? Dan is het Holiday badpak een goede optie! Een prachtig zwart badpak, voorzien van subtiele strikjes op de heupen. Een ander zwart badpak is het Solta badpak. Het Solta badpak is voorzien van gouden strepen met daarin een glitter. De bandjes van het badpak zijn asymmetrisch en afgewerkt met twee gouden ringen. Als laatste zijn er de twee badpakken uit de sahara collectie. Deze collectie heeft een stof met streeptextuur. Kies jij voor het voorgevormde badpak of ga je voor het corrigerende badpak?

Hou je meer van zomerse, felle kleuren? Ook dan heeft PrimaDonna Swim wat je zoekt! Wat dacht je bijvoorbeeld van het Kea badpak? Het Kea badpak is voorzien van een prachtige jaren 70 print in verschillende zomerse kleuren. Het gouden lurex draadje dat is verweven in de stof zorgt voor een shimmer. Een ander badpak in een prachtige kleur is het felroze Narta badpak, gemaakt van een zachte stof met een wafelstructuur. Dit badpak kun je aan de zijkant en onder de cups verstellen. Het Sazan badpak is ook voorzien van de mooiste zomerkleuren. Dit corrigerend badpak heeft een opvallende bloemenprint van verschillende zomerkleuren op een blauwe achtergrond. Met dit badpak kom jij stralend voor de dag!

Fantasie Swim

Fantasie Swim staat bekend om haar kwalitatieve, comfortabele en trendy badmode. De hoogwaardige stoffen van de badmode van Fantasie zijn beter bestand tegen bijvoorbeeld zeewater en zwembad chemicaliën dan een gemiddeld badmodemerk. Hierdoor kun je extra lang genieten van de prachtige badmode van Fantasie Swim.

Fantasie Swim maakt veel gebruik van bladerenprints. Het Calypso Harbour badpak is daar een prachtig voorbeeld van. Dit badpak heeft een meerkleurige bladerenprint met een moderne eigentijdse look. De combinatie van de felle kleuren op een witte achtergrond zorgen voor een prachtige zomerse look! Het Bamboo Grove badpak is voorzien van een botanische print van palm- en bananenbladeren in combinatie met verschillende fruitsoorten op een rode ondergrond. Ook het Kinabalu badpak is voorzien van een bladerenprint. Deze junglebladeren op een witte ondergrond doen je direct denken aan tropische reizen. Welk badpak met bladerenprint is jouw favoriet?

Naast de bladerenprints heeft Fantasie Swim ook effen kleuren en dierenprints in het assortiment. Gaat jouw voorkeur uit naar effen kleuren? Bekijk dan zeker eens het Het Ottawa badpak in een prachtige blauwe kleur of het Het Beach Waves badpak in een donkerroze kleur. Als je fan bent van dierenprints ben je bij Fantasie aan het juiste adres. Het Kabini Oasis badpak is voorzien van een prachtige luipaardprint op een lichtroze ondergrond. Het Sanoa Island badpak is voorzien van een abstracte zebraprint, gecombineerd met een mix van bessenkleurige tinten. Met dit opvallende badpak zijn alle ogen op jou gericht!

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar het volledige assortiment aan badpakken voor grote cupmaten? Bekijk het assortiment online of kom gezellig langs in een van onze winkels. Onze lingeriestylisten helpen je graag met het zoeken naar het perfecte badpak voor jou!